RENZO'S DELICATESSEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 67 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Renzo's Delicatessen. Meer weten? Ontdek meer

17 jan 2023 om 13:46 order delivered incorrectly
6 jan 2023 om 13:52 Bezorging kan sneller, maar voor de rest goed.
24 dec 2022 om 20:18 Geen drank gekregen wel voor betaald
6 nov 2022 om 13:49 Kreeg een compleet andere bestelling. Broodjes waren koud en sompig..
14 okt 2022 om 15:54 Top!!
13 sep 2022 om 13:49 Bezorging duurde veel langer dan gepland (we hadden ruim vooraf besteld, zelfs nog voordat het restaurant open ging die dag) en eten werd verkeerd geleverd; in plaats van een hele portie kregen we een halve en de saus bij het vlees was ver te zoeken.
23 aug 2022 om 15:46 Beste broodjes van de stad
3 jul 2022 om 20:07 Belachelijk dure en smaakloze lasagne!!! Wij bestellen nooit meer hier!!
3 jul 2022 om 16:51 Ik kreeg van de 3 broodjes die ik had besteld 2 verkeerde.
21 jun 2022 om 2:58 Saus kwam apart van vlees wat niet duidelijk was en we kregen 350gram pasta ipv 600gram
22 mei 2022 om 12:53 Het wordt op de site niet duidelijk dat de maaltijd kip dino zonder pasta oid was. Alleen een bak kip met saus…
1 apr 2022 om 8:12 Wij hadden grote verwachtingen - oom gezien de prijs - maar deze werden niet helemaal waargemaakt. Het eten was oké, maar niet wat je van de prijs mag verwachten.